FAQ


Wat is GYLD?

GYLD is een online platform waar jij makkelijk en snel een kapper, haarstylist of visagist kunt boeken waar en wanneer jij dat wilt! Of dat nou is bij je thuis, of op kantoor. We do hair. Anywhere.


Hoe werkt dat dan?

Op gyld.nl kan je heel makkelijk een stylist vinden die qua stijl, interesse of budget bij je past. Je kan direct zien wanneer de stylist beschikbaar is en gelijk een afspraak maken. Je betaalt veilig met iDEAL of creditcard. Wanneer de betaling is bevestigd, komt de stylist op de afgesproken tijd en locatie naar je toe!


Wat houdt de actie in?

In december mag jij jouw familie, vrienden, collega’s, kennissen of wie jij maar wilt verrassen met een uniek cadeau. Jij kan ze namelijk nu op de kosten van GYLD een voucher van €10,- geven. Deze voucher kunnen zij gebruiken wanneer zij een kapper, haarstylist of visagist boeken op GYLD.


Tot wanneer loopt de actie?

Je kan tot het einde van het jaar je vrienden verrassen. De voucher kan worden gebruikt tot en met 31 maart 2018.


Wat geef ik weg?

Door de gegevens van jouw vrienden in te vullen, geef jij hen €10,- die zij kunnen besteden op gyld.nl. Met dit bedrag kunnen zij een kapper, haarstylist of visagist boeken op de locatie die hen het beste uitkomt.


Waarom zou ik met de actie meedoen?

December draait om het geven aan een ander. Dit is je kans om karmapunten te scoren! Wij zullen jou als gever natuurlijk ook niet vergeten.


Wat doen jullie met de gegevens die ik opgeef?

Wij zullen de gegevens gebruiken om de vouchers weg te geven. De gegevens worden opgenomen in onze database. Je ontvangt dan af en toe een leuke mail van ons met nog meer kortingen en het laatste nieuws omtrent GYLD. Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zullen alle persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen aan de hand van ons privacy beleid.


Is GYLD in heel Nederland beschikbaar?

GYLD is in de meeste plaatsen beschikbaar. Vul jouw woonplaats in en zie welke stylisten in jouw regio beschikbaar zijn.